sponsor

Slider

Videolar

Turgutlu Belediyesi

Turgutlu Haber

Turgutlu Okuyor

Turgutlu Okuyor

Turgutlu Okuyor

Özel Haber

» » » » Başkan Direksiyonu Ele Aldı

Turgutlu Belediyesi ova yollarının asfalt sorununu  çözmek için atağa geçti. Turgutlu'nun ova yollarının bozuk olmasından dert yanan çiftçilerinin sıkıntılarına  Başkan Çetin Akın son veriyor.

Turgutlu Belediyesi ova yollarında yol yapım çalışmalarına başladı. Çiftçi vatandaşların ovalarına güvenli ve rahat bir şekilde gidebilmeleri amacıyla yapılan asfaltlama çalışmalarının ise en hızlı şekilde tamamlanması planlanıyor.


Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen yol yapım çalışmalarında ise Turgutlu Belediyesi’nin Alaşehir Belediyesi Şantiyesinde ürettiği asfaltlar kullanılıyor.
Halkla iç içe olmaya büyük önem gösteren Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın , ova yollarının asfalt çalışmalarını yakından takip ediyor. Asfalt çalışmalarının sezon sonuna kadar tamamlayacaklarını söyleyen Akın;’’Çiftçi kardeşlerimizin ovalarına güvenli ve rahat bir şekilde ulaşabilmeleri amacıyla asfalt sorununu çözerek ova yollarımızda yol yapım çalışmalarımıza başladık. Başlayan çalışmaları Başkan Yardımcılarımız Ahmet Daşkan ve Fırat Honaz ile birlikte yerinde inceledik. Çalışmalarımızı sezon başlamadan önce tamamlayarak çiftçilerimizin güvenli bir şekilde arazilerine ulaşmalarını sağlayacağız.’’dedi.






«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Leave a Reply