sponsor

Slider

Videolar

Turgutlu Belediyesi

Turgutlu Haber

Turgutlu Okuyor

Turgutlu Okuyor

Turgutlu Okuyor

Özel Haber

» » » » Bu kadarına da pes! Millet can derdinde, onlar heyecan!


Turgutlu’da millet can derdinde, AKP İLÇE BAŞKANI Serkan BAŞ  heyecan derdinde.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Pazartesi pazarında tezgah açan esnaflara sıcak çorba dağıtmasına AKP İLÇE BAŞKANI SERKAN BAŞ tepki gösterdi.
Başkan Çetin Akın’ın Pazartesi pazarında vatandaşlara ücretsiz maske ve dezenfektan malzemeleri dağıtması AKP İLÇE BAŞKANI SERKAN BAŞ’I rahatsız etti.




Turgutlu’da korona virüsüne karşı tüm tedbirleri alan  Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın’ı ,AKP İLÇE BAŞKANI SERKAN BAŞ sosyal medya hesabından hedef gösterdi .

AKP İLÇE BAŞKANI SERKAN BAŞ'IN SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞIMI :

‘’Bu fotoğraf pazar yerinden, pazar yerlerinde tezgahlar arası 3 metre olması için tedbir alınması gerekirken, lokantaların oturma yerleri kapatılmışken, açık bir şekilde dışarıda yemek dağıtılması, insanların toplanmasına zemin hazırlanması nasıl bir düşüncedir, virüsün yayılmasının önüne geçmek gerekirken Turgutlu Belediye Başkanı pazaryerinde stand açıp çorba dağıtıyor, tüm vatandaşın sağlığını tehlikeye atıyor, bu nasıl bir bilgisizlik kanun tanımazlıktır, eğer hizmet yapacaksanız öğretmek gibi olması ama o corbayı sosyal mesafeyi koruyarak vatandaşa ulaştırabilecek önlemleri alır, vatandaşı toplu olarak oraya getirip sıraya dizmek yerine tezgahlarına götürürdünüz.’’


«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Leave a Reply