sponsor

Slider

Videolar

Turgutlu Belediyesi

Turgutlu Haber

Turgutlu Okuyor

Turgutlu Okuyor

Turgutlu Okuyor

Özel Haber

» » » » » Turgutlu Belediyesi'nde işçiler isyan ediyor


Turgutlu Belediyesi ile DİSK'e bağlı Genel-İş Sendikası arasında imzalanan toplu sözleşme ile kadrolu işçilere yüzde 35 zam yapılması Turgutlu Belediyesi içersindeki taşeron işçilere yapılmaması tepkilere neden oldu.

Turgutlu Belediyesi ve Genel-İş Sendikası arasında imzalanan toplu sözleşme ile yüzde 35 zammın yaklaşık 60 kadrolu işciye yapılması 630 taşeron işcilerine yapılmaması işçiler arasında huzursuzluk yaşandığı ortaya çıktı.   

 

Sendika ile Kadrolu işçilere verilen haklar


Sözleşmede kadınlara 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde 1 gün izin ve ayda 1 gün regl izni verildi. 1 Mayıs İşçi ve Emek Bayramı ile 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda da bayram ikramiyesi verilecek. İlk kez anaokulu ve kreşe giden çocukları olanlara eğitim yardımı yapılacak. Hac ibadetini yapmak isteyenlere ise ücretli izin verilecek.


«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 Comments:

  1. Tioga Titanium Rings | Titioga Online
    ‎About Tioga Iron Rings on Titioga Online. Tioga titanium trim reviews Iron Rings is an ultra thin alloy ray ban titanium that blue titanium cerakote can be used head titanium ti s6 as an ideal titanium nose jewelry supplement for iron oxide content.

    YanıtlaSil